VÆKSTHØJSKOLEN DJURSLAND

De ansatte på

Væksthøjskolen Djursland


 
 

Forstander
Vita Holmann Storborg 

[email protected]
Født 1941. Underviser i drømmetydning, spirituel udvikling og har forskellige foredrag. Initiativtager til Væksthøjskolen Djursland. Merkonom med praktisk erfaring som organisations- og systemplanlægger. Mangeårig udøvende fagastrolog og terapeut. Selvstændig personligheds- og virksomhedsrådgiver. 24 års kursusvirksomhed.  Oprettet Uranus Terapeutskole. Primus motor i I/S Meilgaard Slot som spirituelt fællesskab og universitet for personlig udvikling og højere bevidsthed. Foredragsholder og forfatter til bøgerne: ”Og Gud Skabte Mennesket I Sit Billede – en bog om hverdagens projektionsmekanismer” og ”Drømmeleksikon” m.fl. Kendt fra radio og TV.

 
 

Født 1945. Underviser i ”dit nye liv”, healing, intuition, farveterapi, kunstterapi, kunstnerisk udvikling m.m. Uddannet lærer, tidligere skoleleder på Steiner-, fri og folkeskole. Har siden 1978 arbejdet aktivt med den åndelige verden. 16 års erfaring i spirituelle malerkurser. Egne kurser i farvehealing, healing og meditation. Udstillinger et par gange om året siden 1989, skrevet bøger om åndelig udvikling bl.a. ”Når ånd og stof mødes” , derudover samarbejde med sin mand Eskild Tjalve om den holistiske skole Den Gyldne Gral’s Mandala kunstskole.

Lærer
Birgit Tjalve
bt@vhd.dk

 
 

Lærer 
Cheyenne  Dorte Langkjær
[email protected]
Født 1961. Medinitiativtager til Væksthøjskolen Djursland. Har studeret astrologi siden 1982 og arbejdet som fagastrolog i 11 år. Har løbende taget kurser i kropsterapi, drømmeanalyse og meditation de sidste 20 år. Har siden 1998 interesseret mig for tibetansk Buddhisme. Undervist i alternative emner i 13 år, på skoler i fagforeninger og som selvstændig kursusleder.

 
 

Født 1954. Underviser bl.a. i tegning, maling og kunstterapi samt tai chi og yoga. Uddannet arkitekt, virket som udstillingsarkitekt og IT-underviser/konsulent. Arbejder endvidere med meditation, shamanisme og selvudvikling udlært bl.a. gennem kurser ved Bob More o.a.

Lærer 
Esben Daugberg
[email protected]

 
 

Lærer
Steen Andersen

[email protected]

Født 1951. Underviser i EDB, sang og guitar. Cand. phil. i musikvidenskab. Forskellige jobs i erhvervslivet samt arbejde som musiker, sanger og underviser. Længere kurser i journalistik, information og PR samt voksenpædagogik. Har studeret en bred vifte af filosofiske retninger: Fra buddhisme, zenbuddhisme, hinduisme og shamanisme over C. G. Jungs og Jes Bertelsens arbejder til de holistiske vækstfilosofier og astrologi set i lyset af disse.


Født 1977. Underviser i energipsykologi, selvudvikling, projektionsmekanismer, fitness m.m. og er vagtlærer på skolen. Derudover ansvar for foredrag/gæstelærere, hjemmeside, brochurer og annoncering samt PR. FUU- og studievejleder. Uddannet samtale-/kriseterapeut via speciel coaching og under videreuddannelse til spirituel vejleder. Kurser i bl.a. pædagogisk kinesiologi, uddannelsesvejledning, journalistik og voksenpædagogik. Arbejdet med selvudvikling i flere år, vokset op i det spirituelle miljø og har modtaget individuel spirituel vejledning hele livet.

Informations-
medarbejder
& lærer
Maria Zelina Storborg
[email protected]


Lærer
Insa Freese
[email protected]

Født 1964. Underviser i kriseterapi og kropsterapi. Uddannet exam. zoneterapeut, drøm- og samtaleterapeut og kropsterapeut. Har taget kurser i kinesiologi, spædbørnsmassage, krystalhealing, dans, drama, sang og stemmetræning. Har siden 1990 fortløbende deltaget i udviklingsseminarer i energetisk og spirituelt kropsarbejde hos englænderen Michael Barnett. Har undervist siden 1990 og er nu timelærer på Væksthøjskolen Djursland samtidig med hun læser teologi på universitetet.


Født 1952. Uddannet typograf. Mange års erfaring fra trykkeri. Værkfører. Asylcentermedarbejder. Voksen pædagogisk grundkursus. Undervist på Dansk Røde Kors.

Pedel Jørgen Holm
[email protected]

  
 

Billede på vej!

Køkkenchef
&
Karin Seiding
[email protected]

Født 1948. Underviser i faget Mad er mere end mad, og er desuden køkkenchef. Uddannet ernærings- & husholdningsøkonom, har undervist på Teknisk skole, haft et traktørsted samt læst og arbejdet i Nepal og Mozambique.

 
 

Født 1943. Uddannet indenfor bogholderi. Merconom i regnskabsvæsen. Har arbejdet med regnskab i 40 år hovedsagelig indenfor den offentlige sektor, heraf 15 år indenfor forskellige skolesystemer.

Forretnings-
fører 
Dorte Dam

[email protected]

Billede på vej!

 
 

Regnskabs-
assistent 

Inger Pasgaard
 

[email protected]

Født 1945. All-round kontoruddannet. Har 15 års regnskabserfaring. Har tidligere arbejdet som ekspedient, syerske og hjemmehjælper.


Født 1975. Har tidligere arbejdet i SFO, været hjemmehjælper, i butik og på bibliotek. Har taget Handelsskolens Grunduddannelse for voksne på Grenå Handelsskole. Kontorelev dels på Handelsskolen i Randers og Væksthøjskolen Djursland, udlært på Væksthøjskolen Djursland 31/3-2004 og derefter ansat som kontorassistent. 

Kontor-
assistent 

Mariann Jensen
 

[email protected]

 Billede på vej!


Køkken-
assistent 
Ismeta Prnjat
 

[email protected]
Født 1959 i Bosnien. Har arbejdet fuldtid som køkkenassistent på Væksthøjskolen Djursland siden skolens start og har i perioder fungeret som souschef i køkkenet. Tidligere arbejdet som kontorassistent i Bosnien. Flygtet til Danmark. Arbejdet som frivillig medhjælp i genbrugstøjbutik.


Født 1949. Sproglig studenter eksamen. Boet i spirituelt produktionskollektiv og har rejst meget i Indien, pga. interesse i dens spirituelle kultur. Senere uddannet som sosu-hjælper og handicaphjælper.

Højskole-
assistent
Jørgen Esbjerg 

[email protected]

 

Opdateret  04-10-04